TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE TUHELJ

Gajeva 4, Tuheljske Toplice
49215 Tuhelj
OIB: 32017731759

Tel./fax: ++385 (0)49 556 630
Mob: ++385 099 4556 630

info@tztuhelj.hr

www.tztuhelj.hr

Manifestacije

1.-29.02.2016

MJESEC LJUBAVI u Termama Tuhelj

(Terme Tuhelj, 2.2.2015.)

Mjesec ljubavi nam polako kuca na vrata tako da su u Termama Tuhelj pripremili posebnu romantičnu ponudu kako biste svojoj voljenoj osobi pokazali da Valentinovo nije samo jedan dan u godini, nego svaki dan.

Čokolada, jagode, školjke i ostali afrodizijaci nisu glavni razlog romantičnih opuštanja…potrebno je pokloniti nešto drugačije, a Terme Tuhelj imaju nekoliko ideja. Osim romantičnih vikend paketa, razmazite se i pokojim wellness uživanjem u dvoje.

U SPAeVITA centru njege i ljepote veljača će biti pravi MJESEC ČOKOLADE gdje wellness stručnjaci Terma Tuhelj preporučuju čokoladnu masažu, masažu na bazi mješavine kakaa i kakao maslaca koja hrani kožu te ona postaje glatka i čudesno meka. Tu su i posebni paketi u privatnim spa prostorijama u whirpoolom gdje posebno preporučuju „Čokoladne snove“ uz čokoladnu kremu koji će biti savršen peeling za Vaše tijelo i tijelo vašeg partnera. Tu je naravno i čokoladni sauna program u Svijetu sauna nakon kojeg će Vam koža biti svilenkasto meka. U ponudi su naravno i posebni programi u hamam prostorijama bazirani na romantičnom opuštanju u dvoje gdje su u Termama Tuhelj posebno istaknuli Sulejmanov ritual na bazi romantičnog opuštanja u parnoj sauni nakon kojeg slijedi masaža sapunicom u dvoje te opuštanje u relax prostoriji uz slatko iznenađenje.

Kako opuštanju ne bi bio kraj, 13.2.2016. pripremili su i romantičnu večeru uz svijeće u restoranu Dvorac Mihanović gdje ćete uživati i u odličnoj gastronomskoj ponudi uz taktove romantičnim skladbi i pokoju čašicu kvalitetnog vina. Nakon večere, preporučujemo Vam i noćno kupanje na Vodenom planetu uz prigušena svijetla i romantičnu atmosferu te poseban valentinovski koktel.

Neka ljubav bude svaki dan!