TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE TUHELJ

Gajeva 4, Tuheljske Toplice
49215 Tuhelj
OIB: 32017731759

Tel./fax: ++385 (0)49 556 630
Mob: ++385 099 4556 630

info@tztuhelj.hr

www.tztuhelj.hr

Manifestacije

29.07.2017

TUHELJSKA NOĆ

ORGANIZATOR : TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE TUHELJ I TERME TUHELJ

Jole i bend za proslavu 35. godišnjice

29. 7. 2017. od 20:00 h

35 godina je prošlo otkada smo proslavili prvu Tuheljsku noć koja je ostavila veliki trag u srcima ne samo domaćeg stanovništva koji jedva čeka tu zadnju subotu u srpnju, nego i u srcima stranih gostiju koji svake godine dožive sve bolju zabavu. Mnogo puta vrijeme nas nije mazilo, ali to nas nije smetalo. Mi smo se zabavljali, pjevali, plesali i uživali u odličnih gastronomskim specijalitetima bez obzira na kišu. Ove godine, važan je rođendan Tuheljske noći gdje smo tome u čast pozvali i posebne goste koji će uveličati proslavu.


Joško Čagalj, umjetničkog naziva Jole, jedan je od najvećih zabavljača hrvatske glazbene scene koji će ove godine stati na pozornicu i otpjevati svoje najveće hitove. Uživat ćete u dvosatnom besplatnom koncertu tako da već sada počnite učiti stare i nove hitove kako bi ta večer prošla nezaboravno. Jednina i množina, Da je duša od papira, Jedna mala plava, Kada žene tulumare, Nina, Srce veliko, samo su neki od hitova koje ćete otpjevati s poznatim pjevačem.

No to nije sve, za zagrijavanje atmosfere bit će zadužen Boss band koji će vas uvesti u najluđu noć u godini. U pauzama pripremamo i DJ-a koji će nas držati na nogama do ranih jutarnjih sati.


Očekuje vas i:

  • Gastronomski show uz pečenje vola
  • Bogata ponuda gastronomskih specijaliteta
  • Vatromet u ponoć
  • Dječji kutak za najmlađe goste
  • Finale Well malonogometnog turnira
  • Cocktail nastupi spretnih i vrhunskih barmena
  • Ostala iznenađenja

 
Početak: 20:00 h
Završetak: 4:00 h
Ulaz: besplatan