TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE TUHELJ

Gajeva 4, Tuheljske Toplice
49215 Tuhelj
OIB: 32017731759

Tel./fax: ++385 (0)49 556 630
Mob: ++385 099 4556 630

info@tztuhelj.hr

www.tztuhelj.hr

Novosti

29.02.2016

Mjesec žena u Termama Tuhelj

Dnevni wellness s prijateljicama ili bijeg na vikend? Da… slavimo žene svaki dan, u Termama Tuhelj!

(Terme Tuhelj, 29.2.2016.)

Poslušajte sebe i odgovorite na osnovna pitanja. Da li volite kupanje, opuštanje u saunama, masažu ili sve zajedno? Ako je Vaš odgovor da na barem jedno od ponuđenog, vrijeme je da si poklonite Terme Tuhelj.

Ako volite uživati u vodenim atrakcijama, pripremili su Vam pravo podizanje energije uz brćkanje u termalnoj vodi uz 50% popusta za sve žene od 1. do 31.3.2016. od ponedjeljka do petka. Samo sprintajte kupon i uživanje može početi. Ujutro uživajte u vježbanju s fizioterapeutima, plivajte u termalnoj vodi, opustite se uz vodene masaže i plešite uz zabavni aquaaerobic.

Ako više volite da si priuštite potpuno uživanje, u ožujku se prepustite u ruke vrhunskih terapeuta SPAeVITA centra gdje su Vam pripremili posebne dnevne wellness pakete od kojih posebno izdvajaju Paket prijateljice u kojem ćete Vi i Vaše prijateljice uživati u kupanju, saunanju, mini wellness tretmanima po izboru (manikuri, pedikuri ili maski za njegu lica) te 5 minutnim izlaganjem pod umjetnim suncem. Ako nemate pratnju, počastite se sami nekom masažom i uživajte. Pripremili su i posebne wellness pakete u privatnim spa prostorijama gdje možete sve zajedno uživati u mini masažama, kupanju u whirlpoolu i drugim slatkim iznenađenjima. Zabavnije je u društvu.

Nakon što ste se razmazili u wellness centru, predlažemo Vam da posjetite najveći Svijet sauna koji svakog utorka u terminu od 18:00 do 22:00 h otvara vrata samo ženama. Za vrijeme ladies day-a, pripadnice ljepšeg spola mogu uživati u različitim aroma programima, programima njege tijela, vrtloženju zraka, kao i uživanju u različitim sobama za relaksaciju, visećim ljuljačkama i vodenim krevetima.

Za kraj wellness dana, nikako ne smijete propustiti ručak ili večeru u a la carte restoranu Dvorac Mihanović koji je u mjesecu žena pripremio posebne tematske menije uz malo gastro iznenađenje, GRATIS pjenušac. Tu je i Tjedan restorana koji započinje 04.03. i traje do 13.03. gdje će gosti moći uživati u meniju od 3 slijeda uz čašu vina za samo 100,00 kn po osobi.

A ako želite sve to zajedno objediniti i provesti nekoliko dana u renomiranim zagorskim termama, preporučujemo Vam paket usluga kojim ćete nadoknaditi izgubljenu energiju, revitalizirati se i pripremiti se za stresnu svakodnevicu. Vita antistress je paket za svaku modernu ženu, ali i muškarca… paket koji će Vam pomoći da nadoknadite izgubljenu energiju i pobjegnete od stresne svakodnevice, a u kombinaciji s posebnim wellness&spa uslugama, doživljaj revitalizacije, bit će potpun.

Razmazite se i proslavite Mjesec žena… sami, s prijateljicama, s djecom ili s voljenom osobom…sasvim je svejedno…bitno je da se posvetite sebi, svojim mislila i da poslušate sebe. Osjećajte se WELLičanstveno.