TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE TUHELJ

Gajeva 4, Tuheljske Toplice
49215 Tuhelj
OIB: 32017731759

Tel./fax: ++385 (0)49 556 630
Mob: ++385 099 4556 630

info@tztuhelj.hr

www.tztuhelj.hr

Novosti

07.03.2016

TERME TUHELJ – dobitnici nagrade stoljeća za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi

Terme Tuhelj osvojile su međunarodnu nagradu „Stvaratelji za stoljeća“ za razvoj poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi.

U natječaju za ovogodišnju nagradu sudjelovalo je 220 kandidata iz deset zemalja (Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Austrije i Njemačke). O dodjeli nagrade odlučivao je međunarodni odbor od 12 članova, koji se sastoji od vrhunskih stručnjaka na području ekonomije, menadžmenta, marketinga i poduzetništva iz navedenih zemalja.

„Kontinuirano ulaganje u razvoj, unapređenje usluge i kreiranje novih sadržaja pomoglo nam je da postanemo predvodnici kontinentalnog turizma te da svojim rastom uvelike utječemo na razvoj poduzetništva u Krapinsko-zagorskoj županiji, ali i u Hrvatskoj. Naša kreativna snaga i predanost razvoju su prepoznati i ono su što nas je učinilo prepoznatljivima, drugačijima i posebnijima. Ponosni smo što smo brojnim aktivnostima uspjeli utjecati na percepciju potencijala i važnost razvoja kontinentalnog i cjelogodišnjeg turizma u Hrvatskoj.“ – izjavila je direktorica Terma Tuhelj Ivana Kolar.

Nagrade i priznanja dodijeljeni su najboljima u sklopu 3. regionalnog summita poduzetnika Jugoistočne Europe „300 NAJBOLJIH“, koji se održao u Dubrovniku i to za doprinos razvoju poduzetništva koji je dio sveobuhvatnog programa promocije i razvoja poduzetništva na području srednje i jugoistočne Europe.

Terme Tuhelj u kratkom vremenu primile su niz prestižnih nagrada i priznanja za svoj rad i stalan doprinos turizmu i gospodarstvu. Prije nekoliko dana na konferenciji HTI Health Tourism Industry Conference 2016 u Beču predstavljene su i kao Najbolje SPA/lječilište u Hrvatskoj, za što su primile priznanje Hrvatske gospodarske komore krajem 2015.godine.